Login or create an account
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Login or create an account
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Ваш обліковий запис створено!
Дякуємо за реєстрацію на ПрофКнига!
Ви будете повідомлені по електронній пошті, як тільки Ваш Особистий Кабінет буде активований адміністрацією магазину.
Якщо у Вас є якісь запитання, будь ласка пишіть нам.
Вихід
Ви вийшли з Особистого Кабінету.
Ваш кошик було збережено. Його буде відновлено при наступному вході у Ваш Особистий Кабінет.
Захворювання серця і судин у сімейній медицині. Том 1
- 650 грн
- Автор: Бабінець Л. С.
- Видавництво: Магнолія
- Рік видання: 2022
- Сторінок: 312
- Склад: В наявності
Навчально-методичний посібник «Захворювання серця і судин у сімейній медицині», створений за участі викладачів-клініцистів Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського та інших медичних вишів України, які працюють у галузі вищої медичної освіти за фахом «Загальна практика-сімейна медицина» або небайдужими до неї, є актуальним, оскільки на серцево-судинні хвороби припадає левова доля усієї неінфекційної хронічної патології, а у структурі захворюваності та смертності населення хвороби системи кровообігу займають одне з перших місць. Посібник має слугувати оптимізації системи охорони здоров’я у галузі загальної практики щодо діагностики, протокольного та ад’ювантного лікування, профілактки та реабілітації хворих серцево-судинного профіля. Амбулаторні аспекти ведення кардіологічного пацієнта є надзвичайно актуальними, а підходи лікарів ПМД мають бути доказовими, заснованими на чіткому науковому обґрунтуванні або великій емпіриці. Посібник містить розділи з актуальних аспектів епідеміології і громадського здоров’я у сфері хворіб серця і судин, пропедевтики кардіологічного хворого, протокольного лікування найбільш поширених нозологій з урахуванням положень українських та європейських стандартів, з реабілітації та сестринського догляду за серцево-судинними пацієнтами, а також вибраних матеріалів інтегративної медицини щодо таких пацієнтів. Матеріали, викладені у навчально-методичному посібнику, можуть бути цінними для широкого кола фахівців-практиків у галузі медицини – студентів старших курсів медичних вузів, лікарів-інтернів за фахом, лікарів загальної практики-сімейних лікарів, дільничних терапевтів і педіатрів, лікарів-кардіологів та інших спеціалістів, які дотичні до співпраці з ПМД, а також для викладачів і науковців у цих галузях, які об’єднані спільною метою – надання високопрофесійної, доступної та якісної медичної допомоги громадянам України з кардіологічними проблемами, особливо в умовах невизначеності, які ми переживаємо в Україні. Посібник має слугувати оптимізації системи охорони здоров’я у галузі загальної практики щодо діагностики, протокольного та ад’ювантного ліку- вання, профілактки та реабілітації хворих серцево-судинного профіля. Понад 87 % всіх проблем у системі охорони здоров’я вирішується на рівні амбулаторної практики. Саме тому амбулаторні аспекти ведення кар- діологічного пацієнта є надзвичайно актуальними, а підходи лікарів ПМД мають бути доказовими, заснованими на чіткому науковому обґрунтуванні або великій емпіриці. Посібник містить розділи з актуальних аспектів епідеміології і громад- ського здоров’я у сфері хворіб серця і судин, пропедевтики кардіологічного хворого, протокольного лікування найбільш поширених нозологій з ураху- ванням положень українських та європейських стандартів, з реабілітації та сестринського догляду за серцево-судинними пацієнтами, а також вибраних матеріалів інтегративної медицини щодо таких пацієнтів. Автори сподіваються, що запропоновані ними алгоритми ведення ам- булаторних кардіологічних пацієнтів згідно із сучасними вітчизняними та міжнародними рекомендаціями будуть цінними для практичної медицини. Матеріали, викладені у навчально-методичному посібнику, можуть бути цінними для широкого кола фахівців-практиків у галузі медицини – студентів старших курсів медичних вузів, лікарів-інтернів за фахом, лікарів загальної практики-сімейних лікарів, дільничних терапевтів і педіатрів, лікарів-карді- ологів та інших спеціалістів, які дотичні до співпраці з ПМД, а також для ви- кладачів і науковців у цих галузях, які об’єднані спільною метою – надання високопрофесійної, доступної та якісної медичної допомоги громадянам України з кардіологічними проблемами, особливо в умовах невизначеності, які ми переживаємо в Україні.
- ISBN: 978-617-574-238-9
- Мова видання: УКР
- Тип обкладинки: Тверда
- Розмір: 170 х 240 мм
- Вага: 1,000г