(067) 443-93-97, (050) 443-93-99

AGROEXPO-2020

В останні кілька років виставка стала настільки масштабною і значимою, що багато аграріїв і виробники вважають її подією «must visit». Виставка перетворилася в справжній агрохаб-майданчик для здійснення комунікацій стосовно аграрної технологій і техніки, рослинництва і тваринництва, а також систем зберігання, переробки та логістики продукції АПК.



У цьому році «AGROEXPO» відбудеться вже в восьмий раз, за ​​цей час загальні виставкові площі і кількість відвідувачів виставки виросли в 4 рази. Що стосується компаній експонентів, то, в порівнянні з 2013 роком - їх чисельність зросла в 5 разів, і в минулому році склала - 585 компаній. Вона входить в ТОП-10 найбільших аграрних виставок Європи.





Щорічно виставка «AGROEXPO» збирає велику кількість гостей, в цьому році сільгоспвиробники знову планують приїхати з усіх областей України, щоб в одному місці побачити і порівняти різні бренди сільськогосподарської техніки, ознайомитися з новинками, отримати традиційну знижку і просто добре відпочити. Завдяки державній програмі «Велике будівництво», яка спрямована на відновлення і поліпшення доріг, ми чекаємо ще більше гостей.



Організатори роблять виставку не тільки цікавою, але і комфортною, не забуваючи про якість обслуговування. Щороку покращується інфраструктура, розширюється мережа пунктів харчування, забезпечуються належні санітарні умови. Цього року парковка розширена до 7000 місць - для того, щоб всім було зручно.

До зустрічі на «AGROEXPO-2020»!