(067) 443-93-97, (050) 443-93-99

Топ-5 книг для працівників залізниці

Залізнична колія Е.І. Даніленко.

Книга подає описи улаштування, конструкційних особливостей залізничної колії та її складових елементів. Також тут викладені основні методики інженерного проектування головних конструктивних елементів залізничної колії.

Відновлення залізниць А.В. Радкевич, О.П. Северин, М.О. Баб`як, С.О. Яковлєв, І.Є. Крамар, О.І. Шаптала, В.В. Бичков.

Ця книга містить у собі принципи організації робіт з відновлення земляного полотна, споруд та верхньої будови залізничної колії. Розроблений підручник відповідно до програми підготовки офіцерів запасу за військово-обліковою спеціальністю «Застосування військових частин і підрозділів із відновлення та будівництва об`єктів національної транспортної системи».

Економіка залізничного транспорту. М.В. Макаренко, В.П. Яновська, О.Р. Приймук, М.М. Аджавенко, В.І. Творонович, М.М. Андрієнко.

У книзі викладені економічні засади функціонування транспорту, систему управління і планування на залізничному транспорті, розкрито економічні особливості організації вантажних і пасажирських перевезень, специфіку формування та використання економічних ресурсів і фінансових результатів.

Надійність залізничної колії І.О. Бондаренко, О.М. Баль.

Посібник визначає причини порушення працездатності елементів верхньої будови колії, моделі та методи, що застосовуються для оцінки їх безвідмовності й довговічності.

Вагонобудівні конструкції: виготовлення,модернізація, ремонт Б.Г. Циган, А.Б. Циган.

У книзі подані тенденції розвитку сучасного вагонобудування. Докладно описані технологія і засоби механізації і автоматизації складально-зварювального виробництва, що використовуються на вагонобудівних і вагоноремонтних підприємствах при будівництві, модернізації та ремонті різних типів вагонів.