(067) 443-93-97, (050) 443-93-99

Де знайти книгу?

Уявімо ситуацію: ви уже кілька годин безрезультатно шукаєте інформацію в інтернеті і все, що можна знайти – це неструктурована купа застарілих текстів, які не можна використати навіть для написання курсової. А у вас серйозне завдання на роботі, від вирішення якого залежить ваша зарплата, почуття власної гідності та ставлення начальника. Що робити?

Потрібно шукати книгу. Бажано, щоб вона була написана знаним спеціалістом, містила актуальну інформацію та дані у ній не були розписані у сухих списках, а візуалізовані за допомогою графіків, діаграм та простих схем. Куди ми звернемося, щоб таку книгу знайти?

  1. Бібліотеки. Варіант, що має однозначну перевагу – це безкоштовно або майже безкоштовно (залежить від того, чи потрібно купувати абонемент). Тут роль грає те, де ви мешкаєте – якщо київські бібліотеки (до прикладу, бібліотека Вернадського) мають досить великі фонди та зручні сайти для пошуку потрібного видання, то регіональні заклади через брак фінансування часто можуть запропонувати лише застарілі книги.
  2. Фізичні книжкові магазини. У великих містах – Києві, Харкові, Львові – можна звернутися у спеціалізовані книжкові магазини при видавництвах та запитати про потрібне видання. Утім, дізнатися про наявність книги (а іноді і про її існування взагалі) буває складно – не усі магазини мають каталоги та сайти. Також не всі магазини здійснюють доставку регіонами – а їхати у Київ заради 1-2 книг занадто дорого та довго.
  3. Київська Петрівка. Якщо ви мешканець столиці, то напевно знаєте про знаменитий книжковий ринок на станції метро Петрівка (наразі – Почайна). Про це місце ходять легенди – здавалось би, навіщо магазини, навіщо сайти, якщо все можна знайти на Петрівці? А от і ні. Спеціалізовані книги з окремих галузей знань – будівництва, тваринництва, транспорту, окремих галузей медицини навряд можна знайти на рядах знаменитого ринку.
  4. Книжкові інтернет-магазини та інтернет-магазини видавництв. Найзручніший у наш час варіант – «прогуглити». Книга потрібного автора або на необхідну тему може продаватися прямо на сайті видавництва або ж на ресурсах партнерів. Тут усе просто – обрати, заповнити форму або ж подзвонити, оплатити і чекати!
  5. Відшукати автора. Якщо ви знайшли автора, який зрозуміло пише на актуальні теми з спеціалізованих галузей знань, можна спробувати дістати його контакти – і подружитися, щоб отримати знижку. Або ж написати про нього нам і дати змогу видати книги на якісному папері з дотриманням усіх видавничих стандартів.

Який би ви спосіб не обрали, знайте – ми цілковито підтримуємо ваше бажання розвивати свої професійні навички за допомогою якісної літератури і можемо у цьому допомогти – наш інтернет-магазин професійної літератури завжди до ваших послуг. І пам’ятайте, коли ви обираєте купити, а не скачати книгу, то ви підтримуєте автора у його бажанні писати якісну літературу для ваших потреб.